تبليغاتX
جامع ترین وب سایت تفریحی گردشی رشت - رئیس دانشگاه پیام نور تالش

جامع ترین وب سایت تفریحی گردشی رشت
WwW.RashtGasht.CoM | WwW.RashtGasht.iR
درباره وبلاگ

وب سایت تفریحی گردشی رشت گشت دارای 3 سال سابقه با هدف فراهم آوردن ساعاتی خوش و سرگرم کننده برای شما ایرانیان عزیز راه اندازی شده است. لطفا ما را برای بهبود فعالیت ها راهنمایی فرمایید .
 

جعل عنوان در برنامه 90 غیرقانونی بود


جعل عنوان در برنامه 90 غیرقانونی بود

جعل عنوان در برنامه 90 غیرقانونی بود

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سید حامد هاشمی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به جعل عنوان صورت گرفته در برنامه 90 اظهار داشت: رسانه ملی جایگاه بالایی بین مخاطبان داخلی و خارجی دارد و اشتباه عمدی یا غیرعمدی مجری و برنامه‌سازان 90 کار غیراخلاقی بود.
وی با اشاره به جعل عنوان رئیس دانشگاه پیام نور تالش، افزود: این اقدام یک حرکت غیرقانونی بود و فرد معلوم نیز با توجه به تجربه دانشگاهی خود باید به این مسئله اعتراض می‌کرد.
هاشمی با اشاره به اینکه انجام پروژه‌های علمی و پژوهشی و خستگی حاصل از کار مداوم اداره در دانشگاه موجب می‌شود کمتر پخش زنده پر مخاطب برنامه زنده ورزشی نود از شبکه سوم سیما را ببینم، تصریح کرد: وقتی از جعل عنوان پست سازمانی خود با خبر شدم، با بازبینی فیلم برنامه 90 شاهد جعل عنوان در کلام مجری و زیرنویس این برنامه بودم.
رئیس دانشگاه پیام نور تالش، تلاش برای رضای خدا را هدف تمام خدمتگزاران در نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و ابراز داشت: مقام‌های دنیوی ماندنی نیست.
این مسئول جعل عنوان را نقض آشکارترین حقوق شهروندی خواند و اذعان داشت: قانون حقوقی را برای آحاد جامعه تعریف کرده است و باید تمام افراد به این امر توجه داشته باشند.
وی با تشریح مواضع قانون برای جعل‌کنندگان عناوین دولتی، خاطرنشان کرد: طبق ماده 555 قانون مجازات اسلامی هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی شامل کشوری یا لشکری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده، دخالت دهد یا معرفی کند به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم می‌شود و اگر برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور سندی جعل کرده باشد مجازات جعل را نیز مشمول می‌شود.

*رسانه فضای عقده گشایی نیست
هاشمی با بیان اینکه فرد معلومی که در برنامه 90 از او به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور تالش یاد شده از کارمندان اداره‌های گیلان است، ابراز داشت: از مجری برنامه نود انتظار داریم که در نخستین برنامه به دلیل عنوان جعل شده در یک برنامه ورزشی از مردم عذرخواهی کند.
وی ادامه داد: اهل سیاسی‌کاری نیستم و برای رضای خدا کار می‌کنم اما تمام دوستان و اندیشمندان باید بدانند که رسانه فضایی برای ارائه ارزش‌هاست و فضای عقده گشایی نیست.
رئیس دانشگاه پیام نور تالش بیان داشت: برنامه نود با تحقیق و پ‍ژوهش در مورد تخصص و عنوان دولتی افراد می‌توانست بهتر عمل کند.

*اطلاعی از اتفاق‌های ورزشی ندارم
این مسئول در پاسخ به خبرنگاران درباره اتفاق‌های بازی چوکای تالش و شهرداری دزفول، یادآور شد: تخصص بنده معلمی و خدمت در حوزه دانشگاه است و اطلاعی از اتفاق‌های ورزشی ندارم.
هاشمی، مردم تالش را نماد وحدت بین مذاهب معرفی کرد و افزود: رفتار مردم تالش در تمام عرصه‌ها الگویی برای دیگر شهروندان بوده و در حوزه ورزش نیز بی‌تردید اینگونه است.
وی با اشاره به شایعه شکایت علیه برنامه نود و فرد معلوم، اذعان داشت: این مسئله در نهادهای مسئول در دانشگاه پیام نور گیلان مطرح شده و تصمیم‌گیری بعدی در این زمینه به عهده مسئولان استانی است.

استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام رشت گشت مجاز مي باشد .

[ 90/08/19 ] [ ] [ شاهین ]
 
برچسب‌ها وب
امکانات وب

با 1+ رشت گشت را محبوب کنید



Display Pagerank