تبليغاتX
جامع ترین وب سایت تفریحی گردشی رشت - اهداي اولين نشان درجه يك هنري اكو به استادان خوشنويسي ايران و تركيه

جامع ترین وب سایت تفریحی گردشی رشت
WwW.RashtGasht.CoM | WwW.RashtGasht.iR
درباره وبلاگ

وب سایت تفریحی گردشی رشت گشت دارای 3 سال سابقه با هدف فراهم آوردن ساعاتی خوش و سرگرم کننده برای شما ایرانیان عزیز راه اندازی شده است. لطفا ما را برای بهبود فعالیت ها راهنمایی فرمایید .
 

اهداي اولين نشان درجه يك هنري اكو به استادان خوشنويسي ايران و تركيه


شب گذشته ـ 25 مرداد ماه ـ طي مراسمي با حضور بلند آرينچ، معاون نخست وزير تركيه، خالد ارن، رئيس مركز تحقيقات تاريخ، هنر و فرهنگ اسلامي تركيه (سازمان ارسيكا) و حجت‌الله ايوبي، رئيس مؤسسه فرهنگي اكو، اولين نشان درجه يك هنري اين مؤسسه به پاس يك عمر تلاش بي‌شائبه و مؤثر در عرصه هنر خوشنويسي به غلامحسين اميرخاني از كشور ايران و حسن چلبي از كشور تركيه اهدا شد.

در اين مراسم كه همزمان با چهارمين جشنواره خوشنويسي اكو در تركيه و در حضور جمعي از استادان خوشنويسي ايران و تركيه و فرهيختگان و اصحاب رسانه‌هاي تركيه در كاخ دلمه باغچه استانبول برگزار شد، غلامحسين اميرخاني، يكي از خوشنويسان ايران با به اشاره به جايگاه والاي نمايشگاه‌هاي خوشنويسي اكو، افزود: «من اميدوارم هنر بتواند جايگاه رفيع‌تر و وسيع‌تري در دنياي امروز به دست بياورد چون معتقدم مأموريت تاريخي هنر، نزديك كردن انسان‌ها به هم و عميق‌تر كردن عواطف آن‌ها است.»
حسن چلبي، يكي از خطاطان تركيه و جهان اسلام نيز در مراسم اهداي نشان عالي هنري، ضمن تشكر از مؤسسه فرهنگي اكو براي اين اقدام، گفت: «امروز يكي از افتخارآميزترين روزهاي زندگي‌ام است.»

او همچنين برگزاري نمايشگاه‌ خوشنويسي در استانبول را گامي مؤثر در اعتلاي هنر خوشنويسي و ايجاد زمينه‌ براي همفكري و گسترش روابط هنرمندان منطقه دانست.

نشان درجه يك هنري مؤسسه فرهنگي اكو كه براي اولين بار در جشنواره خوشنويسي اكو در استانبول رونمايي شد، توسط استاد اسدالله كياني، طراحي شده است و روكشي از طلاي اصل دارد.

بنا بر اين گزارش،مؤسسه فرهنگي اكو در نظر دارد به زودي براي بخش‌هاي فرهنگ و ادب نيز نشان‌هاي خود را رونمايي كند.

نشان‌هاي مؤسسه فرهنگي اكو در بخش هنر، شامل نشان درجه يك هنري براي قدرداني از زحمات و تلاش‌هاي استادان، پيشكسوتان و پيشگامان هنر كشورهاي عضو اكو؛ نشان درجه دو هنري براي سپاس از هنرمندان فعال در حوزه اكو و نشان درجه سه هنري براي تقويت استعدادهاي نو و تشويق و حمايت از هنرمندان جوان كشورهاي عضو اكو مي‌شود كه در مناسبت‌هاي مرتبط به آنان اهدا خواهد شد.
چهارمين دوره نمايشگاه خوشنويسي اكو، از 24 مرداد تا اول شهريور در كاخ موزه دلمه باغچه استانبول برپا خواهد بود.
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام رشت گشت مجاز مي باشد .



[ 90/05/26 ] [ ] [ شاهین ]
 
برچسب‌ها وب
امکانات وب

با 1+ رشت گشت را محبوب کنید



Display Pagerank